İlk önce yufkamızı tezgâhımıza serelim. Daha sonra yufkamızı pizza kesici ya da bıçakla 3 parmak eninde olacak şekilde keselim. Daha sonra her şeritten üçgenler elde edelim (İstediğiniz şekillerde kesebilirsiniz). Sonra bir kaba sıvı yağı, salçayı, karabiberi, kekiği, kırmızı biberi, pul biberi ve naneyi koyalım ve karıştıralım. Kestiğimiz yufkaları kabın içine alıp iyice harmanlayalım. Yağın ve baharatların tüm yufkalara geçmesini sağlayalım. Sonra fırın tepsimize yağlı kâğıt serelim. Daha sonra yufkaları tepsiye sırayla güzelce yerleştirelim (Yufkalar üst üste gelebilir. Ama fırında her yeri pişiyor). Daha sonra önceden ısıttığımız fırında 180 derecede 10-12 dakika kadar pişirelim.
Rengi hafif kızarmaya başlayınca fırından çıkartalım. Bu arada cipsin sosunu hazırlamaya da başlayalım. Bir kâseye yoğurt içine bolca nane ekleyip iyice karıştıralım. Sonra soğuyan cipslerimizi bir tabağa alıp sos eşliğinde servis edelim.
Afiyet olsun.